19 Ekim 2013 Cumartesi

HAPPY MOON'S - ŞAŞKINBAKKAL KÖŞK

1999 yılında Kadıköy’de hizmet vermeye başlayan Happy Moon’s, ikinci şubesini 2004 yılında Şaşkınbakkal’da ve üçüncü şubesini 2006 yılında Fenerbahçe’de açmış. Bugün Sizlere önereceğim Happy Moon's un dördüncü şubesi ise yine Şaşkınbakkal'da yer alıyor ve biraz saklı kalmış bir lezzet durağı diye tanımlamak yanlış olmayacak. 



Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbakkal'dan Erenköy istikametinde yürürken sol tarafta yer alan mağazaların arasına saklanmış girişinin yanı sıra Noter sokağın deniz tarafında yer alan otoparkın hemen yanında da bir girişi olan Happy Moon's Şaşakınbakkal Köşk şubesi Eylül 2013'ün son günlerinde açıldı. 


Yıllardır müşterilerinin her türlü damak zevkini düşünerek menülerini hazırlayan Happy Moon’s, İtalyan, Meksika ve Texas Mutfağının en güzel örneklerini, tarifleri sadece aşçılarında gizli olan sosları ile lezzetlendirerek servis etme geleneğini bu şirin ve sempatik köşkün içinde yer alan yeni şubesinde de sürdürüyor. 



Happy Moon's yemeklerinin lezzetinin yanı sıra her zaman personelinin güler yüzlü ve profesyonel hizmet anlayışı ile de öne çıkan bir işletme olarak dikkatimi çekmiştir. Bu şubede de geleneği bozmamışlar. Personel yine kapıdan içeri girdiğiniz andan hesabınızı ödeyip çıkana kadar memnuniyetinizi en üst düzeyde tutmak için elinden geleni yapıyor. Ben Kadıköy şubesini diğer şubelere tercih eden biri olarak Şaşkınbakkal Köşk şubesini çok beğendim.



Happy Moon's Şaşkınbakkal Köşk şubesinde tattığım burger çeşitlerinden hamburger ve cheeseburger benim damak zevkine ziyadesi ile uygun olarak hazırlanmıştı. etin pişirilme kıvamı mükemmeldi, soslar yine damağımı şenlendirdi. Menüde kendi zevkinize göre pek çok farklı alternatif bulabilirsiniz.



Deneyimlediğim Cajun Finger'da lezzet olarak çok başarılıydı. Özellikle honey mustard sosa bayıldım ayrıca tavuk filetolarının marine edildiği sosta bence mükemmeldi ve tam kıvamında kızartılmıştı. Zengin menüde oldukça farklı tavuk alternatifleri bulmanız mümkün bunu özellikle belirtmek istiyorum.



Tattığım bir başka tavuklu lezzet ise diyet yapanlar için şişte tavuktu... Haşlanmış sebzeler tam kıvamında haşlanmıştı çok yumuşak ve pörsümüş değildi. Bu tür diyet menülerde en çok fazla haşlanmış ve yumuşamış sebzelerden şikayet eden bir kişi olarak Happy Moon's şeflerini bir kez daha kutlamak istiyorum. Şişte ne çok ne az bence tam kıvamında ve lezzetini kaybetmeden pişirilmişti. Diyet yapanlara menüde farklı alternatiflerin mevcut olduğunu hatırlatmak istiyorum. Pizzalar arasında yer alan kepekli pizzayı da ihmal etmemenizi öneriyorum.



Denediğim bir başka lezzet ise başlangıçlar arasında yer alan Big Combo Mix tabağı özellikle bira severlere önerebileceğim zengin ve doyurucu bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Bir kişiye fazla gelebileceğini düşündüğüm bu lezzetli tabağı paylaşmanızı öneririm.



Tatlılara gelince sufleyi ve dondurmalı brownie'yi denedim. Her ikisi de mükemmeldi demem iltifat olmayacaktır. İkisinin de İstanbul'da deneyimleyebileceğiniz en iyi alternatifler arasında olduğunu söyleyebilirim. Menüdeki tatlı seçeneklerinin çok fazla olmadığını ama bu iki lezzeti denedikten sonra hepsinin birbirinden lezzetli olacağını tahmin ediyorum.



Mekan oldukça ferah keyifli dekore edilmiş. Bana göre en öne çıkan özelliği çocuklarla rahat gelinebilecek ferahlıkta  olması, menüde de çocukları mutlu edecek güzel alternatiflerin olduğunu hemen belirteyim.



Porsiyonların diğer Happy Moon's şubelerinde her zaman olduğu gibi yine lezzetli, doyurucu ve hatta oldukça büyük olduğunu belirtmeden edemeyeceğim. Fiyatlar bunlara karşılık oldukça makul seviyede tutulmuş ve bir de hafta içi saat 12.00-15.00 saatleri arasında menüde yer alan belirli ürünlerde indirim uyguluyorlar. Hafta içi bu saat aralığında giderseniz sipariş vermeden garsonunuzdan bu konuda bilgi almanızı öneririm.

Adres: Bağdat Caddesi Noter Sokak No:23 Şaşkınbakkal Kadıköy / İSTANBUL
Telefon: 0216 411 72 73
www.happymoons.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder